COMANDA MEA

TOTAL : 0

LED Apple - Live la Bucuresti

15 februarie 2014 - ora 19:00, TURBOHALLE, Bulevardul Iuliu Maniu nr. 220B, sector 6

Promotie pentru concertul LED Apple pe tot parcursul lunii cadourilor 

 

Luna cadourilor incepe cu vesti bune pentru fanii LED Apple: pe tot parcursul lunii decembrie pretul biletelor pentru mult asteptatul concert scade de la 70 la 50 lei! Oferta este valabila pentru acces general, singura categorie la care mai sunt disponibile bilete pentru concertul programat pe 15 februarie

 

 

Petru concertul din 15 februarie sunt disponibile următoarele categorii de bilete:

Categoria VIP  – 150 lei – 50 de bilete suplimentare - SOLD OUT

Categoria Golden Circle (poziţionare în faţa scenei, afişul concertului gratuit)  – 100 lei - SOLD OUT

Categoria 1:  70 lei - pret redus: 50 lei

 

Fenomenul LED Apple cuprinde rapid România, iar inimile adolescenţilor din ţara noastră bat pe ritmurile hiturilor „Time Is Up,” „Run To You”, „Let The Wind Blow” sau „Bad Boys”: primul contingent de bilete VIP pentru show-ul din 15 februarie s-a vândut în 60 de minute, iar biletele suplimentare, disponibile în număr restrâns, au fost  cumpărate, în totalitate, chiar în aceeaşi zi în care au ajuns pe piaţă. Astfel, biletele VIP sunt în acest moment epuizate!   

LED Apple, cel mai cunoscut nume al scenei indie pop-rock coreene, ajunge în premieră în România, pe 15 februarie 2014. Grupul considerat adevărat fenomen în rândul adolescenţilor din ţara de origine va concerta la Turbohalle, iar în deschidere scena va aparţine trupei de street dance autohtone DSK.

LED Apple face ravagii în rândul tinerilor însetaţi de ritmuri fresh şi dans, fiind cel mai cunoscut şi iubit „boys band” din peisajul muzical coreean. Popularitatea formaţiei depăşeşte însă cu mult  graniţele Coreei, trecând chiar şi dincolo de delimitările geografice al continentului asiatic: formaţia are un fan club oficial, chiar în România.

http://youtu.be/7MfvdFY253Q

LED Apple s-a impus printr-un stilul muzical caracteristic, ce îmbină abordarea convenţinală cu prospeţimea muzicii electronice, dar şi prin elementele coregrafice spectaculoase, ce întregesc fiecare show al carismaticilor băieţi.

LED Apple este considerată o trupă fenomen în Coreea, iar la începutul anului 2012 a fost aleasă ca protagonistă a unui reality show difuzat de staţia locală a canalului MTV – SBS MTV. Reality show-ul, derulat în perioada februarie – martie 2012, a înregistrat audienţe record şi le-a întărit statutul de idoli ai adolescenţilor.

Membrii LED Apple au avut apariţii, ca şi „guest start” în cele mai iubite seriale din Coreea de Sud, iar în anul 2012 activitatea le-a fost încununată prin câştigarea distincţiei Rookie Award (secţiunea Idol Division Male), în cadrul celor mai prestigioase premii acordate pe segmetul cultură – divertisment în Coreea de Sud - „20th Korean Culture Entertainment Awards.”

Formaţia a luat fiinţă în 2010 şi a pătruns pe piaţa din ţara natală cu single-ul „Dash”, un cover după o piesă foarte îndrăgită din repertoriul solistei Baek Ji-young. În luna iunie a acestui an  formaţia a lansat mini albumul „Bad Boys” care s-a bucurat imediat de succes.

Cei cinci băieţi care fac furori în rândul adolescenţilor, cu muzica şi coregrafia şi farmecul lor sunt: Youngjun, Hanbyul, Hyoseok, Kwangyeon şi Kyumin.

În deschiderea electrizantului concert LED APPLE va evolua trupa de street dance DSK (Dope Style Kings) din România. Cele 6 fete îmbină cu succes pasiunea pentru muzica Kpop şi coregrafiile puse în scenă de artiştii coreeni, cu cariera pe scena street dance: DSK a câştigat locul 1 la K-Pop World Festival, eveniment organizat anul acesta de Asociaţia Culturală Româno – Coreeană Han Kibun (ACRC). În octombrie anul aceste DSK va lua parte la marea finală a concursului internaţional K-Pop World Festival, ce are loc anual la Changwon, sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe din Coreea de Sud.

 

Spectacolul începe la ora 19.00

Concertul LED Apple înseamnă primul pas către o punte culturală româno-coreeană pe segmentul muzică-divertisment şi reprezintă o colaborare cu Asociaţia Culturală Româno – Coreeană Han Kibun (ACRC).

Evenimentul este organizat de Kompas Events: www.kompasevents.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări bilete puteţi trimite mesaje pe adresa:  events@kompasevents.ro, iar update-uri constante găsiţi pe pagina de facebook a organizatorului.


COMANDA BILETE

1 alegeti reprezentatia

data ora locatie

2 alegeti zona in care doriti biletele

Esti logat ca

SCHEMA TURBOHALLE